Belediyespor 2.02’lik 4 Voleybolcu Transfer Etti

– Macar Krisztian ve Brezilyalı Lurgen Belediyespor forması giyecek
Bu sezon Erkekler Voleybol 1. Liginde mücadele edecek olan Sungurlu Belediyespor 2’si yabancı olmak üzere 4 tecrübeli isimle anlaşma imzaladı.
Teknik Heyetin raporu doğrultusunda yapılan görüşmeler sonunda anlaşma sağlanan 4 voleybolcu Kulüp Başkanı Bahri Sezen’i makamında ziyaret etti.

Daha önce Romanya’da forma giyen pasör çaprazı 2.02 boyunda Macar Krisztian Csoma, Almanya’da forma giyen köşe oyuncusu 2.02 boyunda Brezilyalı Lurgen Hummes ve Halkbankası’nda oynayan ikiz köşe oyuncusu Erenhan Can ve Orta oyuncu 2.02 boyunda Eneshan Can ile anlaşma sağlandı.
Çorum’u ve ilçemizi en güzel şekilde temsil edecek kadroları oluşturmak amacındayız diyen Başkan Sezen, bu sezon çok daha iyi işler yapmanın gayreti ve çabası içinde olacaklarını kaydetti.

Önceki Başkan Şahiner sözünde durdu